тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Екскурзия в ДУБАЙ

Екскурзия в Дубай, Дубай

6 дни / 5 нощувки

Дестинация: Дубай

Курорт: Курорт

Транспорт: Автобус

Дати:

Цена от: от 698 euro

Eкскурзия в ДУБАЙ - 7 НОЩУВКИ ! НОВО! НОВО! НОВО!

 

1 ДЕН / София - Дубай

Среща на летище София / Терминал 1 с водача на групата. Полет за Дубай в 13:35 ч. с авиокомпания WIZZ AIR . Пристигане на летище DWC Дубай  в 20:30 ч. Посрещане от фирмата партньор. Настаняване в избрания хотел. Нощувка.

 
2 ДЕН / Дубай

Закуска. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език).Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Това са първите впечатления от градът на светлините, родината на най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа) и на най-луксозния хотел в света (Бурж ал Араб). Екскурзията ни започва от старата част на града и минава през крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah). На път за изкуствения остров The Palm-Jumeirah, спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab), както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina. (Продължителност около 4 часа).
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера – 50 евро (2 часа на арабската галера) Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.Нощувка.

 
3 ДЕН / Дубай

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език) Абу Даби -столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки  отвън  и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия  град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил.  На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около 1,5 часа за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall) или за желаещите да посетят тематичния атракционен парк Ferrari World (билетите за парка не са включени в цената на тура). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.Нощувка.

 
4 ДЕН / Дубай

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: 12:30 ч. - Обяд в BURJ AL ARAB 7*– 160 евро
. Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс. Ресторант AL IWAN (обяд на шведска маса без включени напитки) Намира се на ет. 2. Арабска кухня и морски дарове. Елегантно облекло.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 35 евро.
 Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Преобладаващо пешеходен тур.Нощувка.

 
5 ДЕН / Дубай

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Магията на Дубай – 50 евро (при събран необходим минимум клиенти)С  моторна лодка (закрита, с климатик) се отправяме на едно магично пътешествие по вода с продължителност около 60 мин. Излизаме на Арабския залив, откъдето ще се полюбуваме на най-високата усукана сграда Cayan Towers и луксозния квартал Дубай Марина,  изкуствения остров Палма-Джумейра,  Мадинат Джумейра, луксозния хотел Бурж ал Араб 7*. Навлизаме по канала на Дубай (Dubai Creek)  с множеството старинни сгради и спираме на Дубай Крик Парк ( Dubai Creek Park ), един от най- красивите паркове на Дубай, който е разположен покрай канала на Дубай. Ще имаме свободно време за снимки. След което, с автобус се отправяме към водния резерват Рас Ал Хор ( Ras Al Khor), където през една от наблюдателниците ще можем да видим на живо розовото фламинго – една от най-големите гордости на града. Връщане в хотела.Турът се провежда за минимум 8 човека. За да могат да се спазят условията за капацитета на моторниците, този тур се провежда за 8, 16 или 24 човека.
Допълнителна екскурзия: 15:00 ч. - Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни.Нощувка.

 
6 ДЕН / Дубай

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата) Мин.15 човека.Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се преди тръгване – 50 евро(часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж . (Продължителност около 4 часа) Нощувка.

 
7 ДЕН / Дубай

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: 08:30 ч. Ал Айн – 55 евро (с екскурзовод на български език) Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис. 
Допълнителна екскурзия: 9:30 -10:00 ч – Делфинариум – 45 евро посещение на шоуто на тюлените и делфините в Dubai Creek Park. ( шоуто трае около 50 мин ) Свободно време в парка един от най красивите в Дубай, разположен покрай канала на Дубай
Допълнителна екскурзия: 15:30 - 16:00 ч –Екскурзия до едно от 7-те емирства Шаржа – 25 европосещение на Blue Souq Sharjah Свободно време да се види прекрасната лагуна в v Al Buheira, най голямата джамия в емирството King Faisal, монумента на перлите и възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ Нощувка.

 
8 ДЕН / Дубай-София

Закуска.Свободно време за плаж и развлечения. Освобождаване на хотела в 12:00 ч.
Допълнителна екскурзия:11:00 Градините на Дубай - 25 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя. 
Трансфер до летище - DWC Дубай за полет до София в21.05. Пристигане на летището в София в 00:35 ч.


ПАКЕТНИ  ЦЕНИ:

Хотел

На човек в двойна стая

На човек в единична стая

Доп. легло в стая с двама възрастни

Дете от 5-12г. в стая с двама възрастни без легло

Dream Palace 3* или подобен

699 €/1367 лв

915€/1790лв

647 €/1264 лв

527 € /1029 лв

 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА БАГАЖА И НЕГОВИТЕ ТАРИФИ на авиокомпания WIZZ AIR

ПОЗВОЛЕН БАГАЖ:
Всеки пътник има право да носи:
-Една бройка салонен багаж с размер 56/45/25см на борда на самолета
-Чекиран багаж до 32 кг.


Цената включва:

  • Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с WIZZ AIR
  • Голям салонен багаж до 10 кг. с размери 56/45/25
  • 7 нощувки със закуски в избраният хотел
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
  • Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай



Цената не включва:

  • Кетъринг в самолета. Пътниците могат да купуват напитки и закуски на борда от Wizz-café менюто.
  • Чекиран багаж до 32 кг
  • Трансфер Летище-Хотел-Летище - 30 евро
  • Панорамна екскурзия на Дубай (автобус и пешеходна разходка) - 20 евро
  • Допълнителни екскурзии - се планират и заплащат задължително в България
  • Лични разходи
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
  • Dream Palace 3* - AED 10 или USD 3.00
  • Golden Tulip Tecom Ap - AED 20 или USD 5.50
  • Auris First Central Hotel Ap - AED 10 или USD 3.00
  • Crowne Plaza Sheikh Zayed Road Hotel 5* - AED 20 или USD 5.50



Условия за записване:

  • задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;
  • депозит в размер на 50% от сумата на човек;
  • Доплащане до 30 дни преди заминаването.
  • Анулация:
  • В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
  • - до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка;
  • - от 59 дни до 31 дни-депозита
  • - от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
  • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/или превозвача, както и на размера на летищните такси като клиентите ще бъдат своевременно информирани!



Допълнителни екскурзии:


 БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 50 EUR
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Програмата включва:Транспорт от и до хотела, Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa, Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани

 

САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 EUR
Начало:14:30-15:00 ч.  Тръгване от лагера: 20:00   Връщане в хотела :21:00-21:30
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци. Програмата включва:Транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци

АБУ ДАБИ - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - 55 EUR (мин. 6 човека)
Тръгване: 08:30 ч.   Връщане в хотела: 18:00 ч. Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил.  На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1(не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около 1,5 часа за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall) или за желаещите да посетят тематичния атракционен парк Ferrari World (билетите за парка не са включени в цената на тура). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.Програмата включва:Транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата

ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ С ВЕЧЕРЯ НА БЛОК МАСА – 35 евро.
Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).

ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА - 50 EUR
От хотела: 19:00- 19:30 ч. Отплаване:20:30 ч.   Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай.Програмата включва: Двучасова разходка с галера, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела

ВИП ДУБАЙ С ЯХТА - 55 EUR, дете 05 - 11.99 г. - 45 EUR (мин.15 човека)  
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта).Минимален брой участници:15.Програмата включва:Транспорт от и до хотела; Разходка с яхта по маршрута; Освежителни напитки и снакс на борда на яхтата

BURJ AL ARAB 7* - пакет „Обяд” с автобус -160 EUR, дете 2 - 12 г. - 110 EUR
Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс. Ресторант AL IWAN ( обяд) Намира се на ет.2. Арабска кухня морски дарове.Цената е в евро на човек и включва: транспорт от/до хотела с автобу; достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*; достъп до ресторанта; обяд на блок маса (не са включени напитки)

MIRACLE GARDENS -  25 EUR
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.

МАГИЯТА НА ДУБАЙ  - 50 EUR - (при събран необходим минимум клиенти )
С  моторна лодка (закрита, с климатик) се отправяме на едно магично пътешествие по вода с продължителност около 60 мин. Излизаме на Арабския залив, откъдето ще се полюбуваме на най-високата усукана сграда Cayan Towers и луксозния квартал Дубай Марина,  изкуствения остров Палма-Джумейра,  Мадинат Джумейра, луксозния хотел Бурж ал Араб 7*. Навлизаме по канала на Дубай (Dubai Creek)  с множеството старинни сгради и спираме на Дубай Крик Парк ( Dubai Creek Park ), един от най- красивите паркове на Дубай, който е разположен покрай канала на Дубай. Ще имаме свободно време за снимки. След което, с автобус се отправяме към водния резерват Рас Ал Хор ( Ras Al Khor), където през една от наблюдателниците ще можем да видим на живо розовото фламинго – една от най-големите гордости на града. Връщане в хотела.Турът се провежда за минимум 8 човека. За да могат да се спазят условията за максималния капацитет на моторниците, този тур се провежда за 8, 16 или 24 човека.

ДЕЛФИНАРИУМ – 45 евро 
Посещение на шоуто на тюлените и делфините в Dubai Creek Park. ( шоуто трае около 50 мин ) Свободно време в парка един от най красивите в Дубай, разположен покрай канала на Дубай

ШАРЖА – 25 евро 
Посещение на Blue Souq Sharjah Свободно време да се види прекрасната лагуна в v Al Buheira, най голямата джамия в емирството King Faisal, монумента на перлите и възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ Нощувка.

 НОВО!!!

Ал Айн – 55 евро
От 08:30 ч. (с екскурзовод на български език) Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис. Известен е в историята, като един от селскостопанските центрове на Емирствата с отглеждане на зеленчуци и финикови палми. Ще посетим музеят на Aл Айн-родната къща на Шейх Зайед, най-големият пазар за камили в ОАЕ , оазисът с палми-ще научите как се напояват и отглеждат и как се берат фурми и Грин Мабззара (Green Mubazzarah)-красивита котловина,където извира минерална вода. И не на последно място, ще се изкачим на планината Джебел Хафийт (Jebel Hafeet-1249m), от където се открива прекрасна гледка към Ал Айн. Посещение на зоологическата градина, в която има едни от най-редките животни в света. Връщане в Дубай около 18:00 ч. 

 

Екскурзия в ДУБАЙ