тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




ДУБАЙ 2014 !

София - Дубай - София

6 дни / 5 нощувки

Дестинация: Дубай

Курорт: Курорт

Транспорт: Самолет

Дати: 08.02.2014; 06.03.2014;

Цена от: 599 евро


                    Екскурзия ДУБАЙ 2014 – Топ оферта 599 евро !   

                                                                 

                                                                       Програма:

         

1 ден - Сборен пункт 10.30ч. аерогара София терминал 1(старата аерогара)Отпътуване за Дубай с      (директен полет) в 13.00 ч.пристигане в 19.55 ч. Посрещане от фирмата партньор, трансфер до  Хотела, настаняване Нощувка.



2 ден. Закуска. По желание 15 евро: Панорамна обиколка - разглеждане строителство на невероятни проекти като Dubai Internet City, Dubai Media City и копието на Бевърли Хилс - Emirates Hills.съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Това са първите впечатления от градът на светлините, родината на най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа) и на най-луксозния и единственият 7 звезден хотел в света (Бурж ал Араб). където спираме за снимки ,Екскурзията ни продължава от богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah) и прекрасната джамия Джумейра. минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina, небостъргачите по булеварда Шейх Зайед (Sheikh Zayed Road), най-големия мол - Dubai Mall (Продължителност 4-5 часа).-( екскурзията е по желание с допълнително заплащане 30евро).
Посещение на „Осмото чудо на света” - изкуствено построения Палмов остров ’’Jumеirah ’’ както и посещение на шестзвездния хотел АТЛАНТИС, връщане в хотела. около 16:30 Бурж Кхалифа и Дубай Мол- заявява се преди тръгване – 50 евро (часът на тръгване може да бъде променен в зависимост от часа на посещение на Небостъргача) Нощувка.

3 ден – Закуска. Ескурзия до Абу Даби – столицата на ОАЕ , която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре ( 15 мин преди молитвите, джамията е затворена за туристи). Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и през луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. Свободно време за кафе или пазаруваяне в Марина мол (Marina Mall). На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1. Снимки и пред уникалния комплекс Ferrari World.Вращане в Дубай . (65 евро). ) Нощувка.

4 ден – Закуска. Свободно време за плаж.Свободно време за пазаруване, по желание Екскурзия Сафари.яздене на Камили,рисунки с кана,пущене на наргиле.,вечеря и богата програма -60 евро.Нощувка.

5 ден – Закуска. Свободно време за плаж.Посещение на хотел „Бурж ал араб”(едимственият 7 –ем звезден хотел в света)-90 евро. Вечеря на арабска галера – 50 евро (2 часа на арабската галера) Нощувка Нощувка:

6 ден – Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на стаите в 12.00 и Свободно време.Трансфер до летището.Излитане за София в 20.55ч кацане в София 23.50ч.

Цената включва:
- Самолетен билет –София-Дубай-София
- Багаж за самолета 32.кг  + Малък салонен багаж с размери-42x32x25 до 10 кг.
- 5 нощувки : закуски Хотел 2*/3*
- Екскурзоводско обслужване  на допълнителните екскурзии

 - Летищни такси

- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро

Пакетните цени не включват:

  • Входяща виза 65 евро ( нормална - 10 работни дни ).
  • Лични разходи
  • Допълнителни екскурзии
  • Трансфер летище –хотел-летище - 30 eвро
  • БОНУС  ! Сити Тур на Дубай за записани до 10.01.2014

 


Донълнителните екскурзии
.
Допълнителните Екскурзиите по програмата се планират и заплащат 20 дни преди отпътуването за Дубай.
Условия за записване:
Капаро в размер на 50% от пълната стойност на пътуването ( задължителни доплащания по конкретната оферта), упомената като крайна сума в договора при записванe. Сумата е невъзвръщаема, независимо от датата на анулиране.
Пълно плащане е дължимо не-по късно от 20 работни дни преди датата на заминаване.

Анулация:

В случай на отказ от пътуването, фирмата не възстановява заплатената сума:

 

Програмата се осъществява при минимум 10 участника. Срок за уведомяване – 20 дни преди датата на заминаване!

 ВНИМАНИЕ:
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което Мивеки Травел ще информира своевременно пътниците. Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските тарифи на авиокомпанията и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места в авиокомпанията към момента на закупуване на туристическия пакет.

Точните дати за провеждането на екскурзиите се определят при пристигането в Дубай.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

 Sity tour - 15 evro - (Продължителност 4-5 часа)

Панорамна обиколка - разглеждане строителство на невероятни проекти като Dubai Internet City, Dubai Media City и копието на Бевърли Хилс - Emirates Hills.съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Това са първите впечатления от градът на светлините, родината на най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа) и на най-луксозния и единственият 7 звезден хотел в света (Бурж ал Араб). където спираме за снимки ,Екскурзията ни продължава от богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah) и прекрасната джамия Джумейра. минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina, небостъргачите по булеварда Шейх Зайед (Sheikh Zayed Road)

 

БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 50 EUR

Посещение на най-високата сграда в света-светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа)

Програмата включва:

Транспорт от и до хотела

Билет за достъп до обсерваторията на BurjKhalifa

Разходка в DubaiMall-аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани

 

САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 EUR

Начало:14:30-15:00 ч.  Тръгване от лагера: 20:00   Връщане в хотела :21:00-21:30
Ако желаете да се позабавлявате, това, е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустиня, вземе. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва:

Транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци


АБУ ДАБИ-ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ -55 EUR (мин.6 човека)

Тръгване:08:30 ч.   Връщане в хотела: 17:00 ч.
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (HeritageVillage), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и през луксозният хотел EmiratesPalace, построен в типичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк FerrariWorldна YasIsland-мястото, където се провежда Формула 1.
Програмата включва:

Транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата

 

ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА -50 EUR

От хотела: 19:30 ч Отплаване:20:30 ч   Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай.
Програмата включва: Двучасова разходка с галера, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела

 

 

BURJALARAB 7*

Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс.

SKYVIEWBAR (коктейл) На 27-мия етаж на най-луксозния хотел. Не се допускат лица под 21 год.

пакет „Коктейл” с автобус -90 евро

Цената е в евро на човек и включва:

*транспорт от/до хотела с автобус

*достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*

*достъп до бара

*един коктейл (алкохолен)

 

                        Златен ДУБАЙ 2014 – Топ оферта 599 евро !