тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Екскурзия Милано-Монако-Марсилия-Генуа-Опатия

Екскурзия Милано-Монако-Марсилия-Генуа-Опатия

7дни/6 нощувки

Дестинация: Франция

Курорт: Курорт

Транспорт: Автобус

Дати: 02.10 - 08.10.17

Цена от: 599 лв

Екскурзия Милано-Монако-Марсилия-Генуа-Опатия

(Дневни преходи)

(Италия-Франция-Хърватия) 

Първи ден – 5.30ч. отпътуване от София.Дневен преход.Транзитно преминаване през Сърбия.Настаняване в Хотел 3*. Разходка със свободно време е сърцето на Загреб.Нощувка в Загреб.

 

 Втори ден -  Закуска.Отпътуване за Милано. Пешеходна разходка в централната част на града – Двореца Сфорца, Миланската "Ла Скала", галерията "Виктор Емануил ІІ", Катедралата и др.Нощувка района на Милано.

 

 Трети  ден -  Закуска.отпътуване за Франция. Посещение на княжество Монако: квартала Монте Карло с казиното, операта, „фибата” пистата на Формула 1, Двореца на Династия Грималди и принц Алберт следват къщите на принцесите на Монако, Ботаническата градина, Океанографския мозей. Отпътуване за   Ница – разглеждане на първият модерен курорт на европейската аристокрация; Английската алея, площад Масена, хотел Негреско. Кратко свободно време. Настаняване в хотел в района на Марсилия.Нощувка.

 

 Четвърти ден -  Закуска. Отпътуване за Марсилия. Туристическа програма в сърцето на града: Нощувка в района на  Марсилия. 

 

 Пети ден -  Закуска. Отпътуване за Генуа:  Туристическа програма: Старото пристанище, Двореца на Дожите, Катедралата Сан Лоренцо, Площад де Ферари с оперния театър Карло Феличе, къщата на Христофор Колумб.Нощувка в района на Верона или Бреша.  

 

 Шести ден -  Закуска. отпътуване за Опатия.  разположен между планината Учка и брега на Адриатическо море, е най-престижният хърватски курорт, известен като една от най-красивите плажни дестинации в Европа. Мекият климат, топлите води, екзотичната растителност и прекрасната архитектура превръщат Опатия в магнит за всички - от кралски особи до хора на изкуството. Опатия е истинска ботаническа градина. Тук можете да се насладите на алеите от палми, бамбук, камелии, магнолии, както и на лавровото дърво – символ на опатийското крайбрежие. Пешеходна разходка – църквата „Св. Якоб“ от 1453 г., построена върху останки от Бенедектински манастир; вила „Анджолина“ с ботаническата градина, построена през 1845 г. и поставила началото на организирания туризъм в Опатия; дванадесеткилометровата крайбрежна пешеходна алея, която преминава покрай най-значимите забележителности на курорта, започната през 1885 г. и завършена през 1911 г.; статуята на девойката с чайката, превърнала се в символ на Опатия, след като е поставена върху скала с гледка към града през 1956 г. Нощувка в района на Загреб

Седми ден -  Закуска. отпътуване за България. Пристигане около 22ч.

 

 

Цената включва:

 

  • 6 нощувки със закуски, съответно 2 нощувки в Марсилия , 2 нощувки в района в Загреб, 1 нощувка в района на Милано или в Миланo, 1 нощувка в района на Бреша 
  • Панорамна обиколка на Загреб
  • Панорамна обиколка на Милано
  • Панорамна обиколка на Монако
  • Панорамна обиколка на Марсилия
  • Панорамна разходка на Опатия
  • Водач-представител на фирма Мивеки Травел по време на цялото пътуване.

 

 

 

Цената не включва:

 

  • Входни такси по обектите
  • Медицинска застраховка с асистънс и покритие 2000 евро - 15 лв. Доплащане задължително в офиса на Мивеки Травел
  • Допълнителните eкскурзии по програмата се планират при подписване на договор и се заплащат 20 дни преди датата на отпътуването.
  • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата