тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

03.06 - Пирот - 22лв; 03.06 - Аспровалта - 40лв ; 03.06. -Пирот - Ниш - 28лв ............ Уважаеми клиенти, Туристическа агенция Мивеки уведомява свойте клиенти че от 13.08.2015г. има нов договор за Организирано туристическо пътуване съобразен с новия закон на Министерство на туризма, и с всички изисквания по закона на Кoмисията за защита на потребителите.
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната Великден Еднодневни екскурзии - 03.06; 10.06; 17.06; 24.06 2017 Сватбени и Юбилейни Тържества Рожденни дни НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ Нови Промоции ! Eкскурзии Виена,Будапеща,Прага,Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
Шопинг екскурзия Виена с Плитвички езера

България-Сърбия-Унгария-Австрия

6 дни / 5 нощувки

Дестинация: Австрия

Курорт: Виена

Транспорт: Автобус

Дати: 27.06 - 02.07.2017; 08.08 - 13.08.2017

Цена от: 399 лв

Екскурзия Виена-Плитвички езера
 
Първи ден  
 
Тръгване в 06.00 ч от София (пл. Руски паметник).Пътуване през Сърбия, Унгария, Австрия. БОНУС по пътя –  панорамна автобусна обиколка с автобус на Белград. Панорамната обиколка продължава по бул. „Андраши”, известен с музеите и галерии разположени от двете му страни и Площада на героите. От площада започва началото си и прекрасния градски парк със средновековния замък Вайдахуниад.Настаняване в хотел.Нощувка.
 
Втори ден  - Братислава
Сутринта. Закуска.Отпутуване за словашката столица Братислава с разглеждане на забележителностите на Братиславски храд и старата централна част на града.  “Старе место” . Свободно време за шопинг в голям. Посещение на най-големия аутлет в района на ВиенаDESIGNER OUTLET ПАРНДОРФ, в който можете да откриете всичко на ТОП цени. Designer Outlet Парндорф е шопинг-градче на около 40 минути от Виена, със над 100 магазина за маркови стоки на изгодни цени и няколко кафенета и ресторанти. В магазините се предлагат стоки с отстъпки от 30% до 70%. Продават се тестови колекции, колекции от изминалата година и свръх продукцията на първокласни производители и интернационални дизайнерски марки. Настаняване в хотел в района на Виена.
. Отпътуване за хотела.Нощувка във Виена. (периферен хотел).
 
Трети ден - Виена
Закуска. Пешеходен тур с програма в Стария град на Виена: Мария–Терезия Плац; Паметника на Мария Терезия; Дворцовия комплекс Хофбург, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; пл. Грабен - сърцето на Стария град, с чумната колона; църквата "Св.Петър", готическата катедрала "Св.Стефан"- един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства. Дворецът "Белведере" (отвън), един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; трите ръкава на р. Дунав; Уно сити със сградите на ООН.Посещение  - Виенският Пратер  с  голям обществен парк във 2-ри окръг Леополдщат на ВиенаАвстрия. Увеселителният парк „Вурстелпратер“ се намира в ъгъл на парка и включва известното Виенско колело. Нощувка.
 
Четвърти ден - Виена
Закуска. Трансфер до Дворецът Шьонбрун една от най-големите атракции на в цяла Австрия и от 1860 г. е сред главните туристически забележителности на Виена. След обяд около 5 часа Свободно време в сърцето на Виена. Нощувка.  
   
 
Пети ден - Виена-Плитвички езера 
 Закуска -  8.00 ч. Освобождаване на хотела. 8.30 ч. отпътуване за перлата на Хърватска. Отпътуване към Плитвичките езера - тюркоазените очи на Хърватска. Туристическа разходка в най-познатия и известен национален парк на Хърватска, включен в списъка на ЮНЕСКО. Паркът заема територията от приблизително 30 000 ха, от които 217 ха се падат на езерата. Те са 16 на брой, свързани посредством 56 водопада. Нощувка в района на Плитвице.
 
 
Шести ден 
Закуска. Отпътуване за България.  Около 23ч. пристигане в България.

 ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
-    транспорт София – Виена – Будапеща – София с автобус 3*
-    5 закуски 
-    5 нощувки в  Хотел 2/3* в 3 в района на Виена, 1 в Будапеща, 1 в района на Плитвице
-    Пешеходен тур с програма в Стария град на Виена + дворците Белведере  и  Шьонбрун 
-    Панорамна обиколка на нощна Будапеща
 -   Фото пауза пред Белград православен храм Св. Сава 
 -     Пешеходна на рзходка на Братислава
 -   Трансфер до OUTLET ПАРНДОРФ 
 -   Посещение на Плитвички езера  
  
  
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 
-    Входни такси за всички туристически обекти и дворци
-   Доплащане за единична стая - 140 лв.
-   Медицинска застраховка - 10.00лв
 
-   Пътни и градски такси  15 евро  
 
 
Условия:
 
- Екскурзията се осъществява при минимум 45 човека /за всяка група/.
- Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта. 
- Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 
 
Обща информация.
  •  Входна такса за Худож.галерия в Двореца Белведере – около 6.50 евро
  •  Входка такса за Двореца Шьонбрун - 13.50 евро
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
-Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
 
                     
                     Тел за резервация: Gsm: 0886 88 32 82; тел: 02/ 980 57 75 
                 
                                    
                                   Екскурзия Виена с Плитвишки езера