тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




ПОЧИВКА в Гърция: Паралия Катерини - 06.09 - 6 дни !

ПОЧИВКА в Гърция: Паралия Катерини

6 дни / 5 нощувки

Дестинация: Гърция

Курорт: Паралия Катерини

Транспорт: Собствен Транспорт

Дати: 06.09-11.09.2023

Цена от: 350 лв

 

ОРГАНИЗИРАНА ПОЧИВКА ГЪРЦИЯ - ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ – ЛЯТО 2023 

 

 

Почивка в Паралия Катерини

в централно разположен хотел на 150 метра от църквата и плажа

 

ПОЧИВКА в Гърция:  Паралия Катерини - 06.09 - 11.09 - Потвърдена !

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ:  - GSM: 0886 883282 

                                               

                                             

                                                                             Програма:

 

1 ден
Отпътуване от София - 7.00ч. от ул. Оборище и пл. Ал. Невски, Дупница - 7.50ч. от бензиностанция OMV, Благоевград - 8.15ч. от спирката между гарата и автогара, Сандански - 09.00ч. от заведение Happy Bar & Dinner по маршрут София – Кулата - Паралия Катерини. Пристигане в Катерини Паралия, настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 - 5 ден

Закуска. Свободно време или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

6 ден

Закуска. В 10:00ч. Пожелание спиране в Солун. отпътуване за България. Около обяд пристигане в Сандански,Благоевград,Дупница,Перник, Радомир.София. 

 

 

 

Офертата включва:


• 5 нощувки със закуски на блок маса в хотел  3* в центъра на Паралия Катерини;
• Водач по време на пътуването.

 

Офертата не включва:

 -  Транспорт София-Паралия-Катерини-София - 135 лв

 - 5 вечери на меню, без напитки в съседна таверна на около 300 м. от хотела - 80 лв.

 • Градска такса - 1.5 евро  вечер на човек (заплаща се задължително индивидуално на рецепцията при настаняването);



• Еднодневна екскурзия до Солун - 10 лв;
• Екскурзия до Метеора  - 50 лв;
• Еднодневна екскурзия до Водопадите в Едеса - 40 лв;
• Медицинска застраховка  - 15 лв.

 

 

 

Етикети:

 

Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини,Почивка в Гърция, Паралия Катерини, Почивка в Гърция, Паралия Катерини с организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт.Почивка в Гърция с Организиран транспорт,Почивка в Гърция с Организиран транспорт,Почивка в Гърция с Организиран транспорт,Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт,Почивка в Гърция с Организиран транспорт,  Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт,  Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Гъция, Гърция. Почивка в Гърция с Организиран транспорт, Почивка в Гърция с Организиран транспорт.Почивка в Гърция с Организиран транспорт,Почивка в Гърция с Организиран транспорт.Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт,Почивка на Паралия Катерини с организиран транспорт