тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем
Екскурзия ПАРИЖ -Швейцария С Дисниленд !

Екскурзия ПАРИЖ + Швейцария

9 дни/7 нощ.

Дестинация: Франция

Курорт: Париж

Транспорт: Автобус

Дати: 24.10.2019 г.

Цена от: 690 лв.

     Перлите на Европа  Париж + Швейцария

               ЕКСКУРЗИЯ ДО ПАРИЖ        

(Австрия,Германия,Франция,Швейцария,Италия) - 9 дни

(Само един нощен преход.) 

 

IMG 4042 260x260 Когато бяхме в Париж!

Париж – градът на влюбените. Наречен така заради многото влюбени или влюбили се по бреговете на река Сена. Ние също се влюбихме в този град. Влюбихме се в неговите прекрасни сгради, просторни площади, широки улици и прекрасни хора…

Париж, най-красивият град, който сме посещавали до момента. Градът на влюбените и надеждите. Много се е писало и ще се пише за този невероятен град и причината да опиша нашето посещение там е, за да подканя хората, които не го познават  да го опознаят с Мивеки Травел.

                           

    

       

                     За повече информация и резервации телефони:  Gsm: 0886 883 282             

                                             

                                              Програма: Есен в Париж 2019

1 ден - Отпътуване в 06:00 ч. (Руски паметник) по маршрут София- Белград- Будапеща. Вечерта пристигане в унгарската столица. Нощна панорамна обиколка на Будапеща – Будайската крепост, от които се разкрива прекрасна панорама към Парламента, река Дунав и Пеща,  издигната от Хабсбургите, неоготическия Парламент – символ на града и построен с цел да засенчи този в Лондон. Панорамната обиколка продължава по бул. „Андраши”, известен с музеите и галерии разположени от двете му страни и Площада на героите. От площада започва началото си и прекрасния градски парк със средновековния замък Вайдахуниад.По желание: разходка с корабче по Дунав 15 евро.Настаняване в хотел.Нощувка. 

 2 ден Будапеща-Залцбург

Закуска. Отпътуване за Залцбург. Отпътуване за Залцбург. Панорамна разходка из Историческата част на града: Къщата на Моцарт, Домплац,Двореца Мирабел.  Свободно време. Нощувка в района Залцбург/Мюнхен.

3 ден - Залцбург

Закуска в хотела. Отпътуване за Страсбург. Културна програма в съцето на Страсбург:Катедралата и квартала “Малка Франция”. Нощувка в Страсбург.

4 ден Париж

Закуска. Отпътуване за Париж. Панорамна обиколка на Париж -Триумфалната арка, Шан'з Елизе, площад Конкорд и др. Изкачване на Айфеловата кула. Автобусната панорама на Париж.Нощувка в Париж.

 
5 ден -  Париж
Закуска. Панорамна обиколка на Париж - в Латинския квартал разглеждаме Сорбоната, Пантеона (отвън), Люксембургската градина, Дома на инвалидите с гроба на Наполеон (отвън), Нотр Дам, Площада на Републиката, площад Конкорд.По желание след обяд – разходка с корабче по Сена. разходка в квартала на художниците Монмартър с площад "Тертер и църквата "Сакрекьор".Ношувка в Париж.
 
По желание в Свободното Ви време може да посетите Дисниленд........ цена на билет от 49 евро

Идеята за царството на приказките е на Уолт Дисни. „Дисниленд“ се състои от 2 тематични парка:

  • област за забавление: „Дисни парк“ и Дисни студиа,
  • 7 хотела, собственост на „Уолт Дисни“.

Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият западСтраната на приключениятаСветът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Нощувка. 

 
6 ден Париж
Закуска. По желание трансфер до Версай (отвън) през супермодерния квартал Дефанс. Отпътуване за Швейцария. Нощувка ( в района Женевското езеро). 
 
 
7 ден Швейцария
Сутринта.   Панорама на Швейцарската ривиера - Женева, Лозана, Монтрьо. Програма по брега на  езерото Леман(Женевското езеро). Панорама на Женева, цветния часовник и др. В Лозана разглеждаме Университета, Музея на Олимпийското движение (отвън), Монтрьо - перлата на Швейцарската Ривиера. Фото пауза на паметника на легендата Фреди Меркюри - един от основните композитори на рок-групата "Куин". Фотопауза при замъка "Шийон" - най-известният замък в Швейцария. Преминаваме през прохода Сан Бернар и влизаме  в Северна Италия за нощувка в района на Милано.

     Статуя на Фреди Меркюри в Монтрьо на брега на Женевското езеро

8 ден –  Милано

 Закуска. Панорамна пешеходна разходка в сърцето на Милано около 3 часа. Отпътуванe  България.

9 ден -  Пристигане около 15 часа.

 

 ЦЕНА:   

  • 770 лв. за настаняване в двойна

  • 350 лв. Доплащане за настаняване в единична стая

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

    - транспорт с автобус 3* - всички екстри (климатик, телевизор,минибар)

     - 7 нощувки, 7 закуски
     - Водач по време на цялото пътуване 
     - пешеходна разходка в Залцбург
     - панорамна автобусна обиколка на Страсбург + пешеходна разходка в историческия център
     - панорамна разходка в Милано
     - две панорамни обиколки на Париж + пешеходна разходка в историческия център
     
    
 

 

ЦЕНАТА  НЕ ВКЛЮЧВА:

     - медицинска застраховка на стойност 10 000 евро : 20 лв. до 65г. - над 70 г. 25 лв.

      - Входове за обектите (билети за Айфелова кула, Лувър, Версай и др.) Важно: всеки турист си закупува билет за съответния обект сам на място.

     - Разходи от личен характер

     - Допълнителните eкскурзии по програмата се планират и заплащат преди отпътуването

      -  Автобусна панорамна разходка на Париж ден / Трансфер  4 - 20 евро

       - Панорамна разходка Кораб от река Сена - 18 евро

       - Панорамна разходка на Швейцария - 40 евро

      - Автобусна разходка "Нощен Париж" - 12 евро;

       -  Трансфер до Двореца Версай с Дефанс - 20 евро 

       -  Екскурзоводско обслужване в Париж - 20 евро
 

    

Възможен трансфер: в двете посоки от Бургас - 60 лева; Сливен – 50 лева; Стара Загора – 45 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева - при минимум 16 човека

 

 

Общи условия: 

- Офертата е валидна при набрана група от 45 човека ! Срок за уведомление ако групата не е набрана 7 дни преди датата на заминаване. 

- Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.               

- Необходими документи - само Лична карта !
 
- Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща капаро в размер на 300 лв на човек.
 

 

 

Застраховки:

  • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0070570 до 18.09.2018
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
  •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
  • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
 
                                                              ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019
 
Етикети:
 
ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж,Париж,Париж екскурзия,Париж екскурзия,Париж екскурзия.Париж, Екскурзия Париж