тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Спа Уикенд в Терме Букурещ - 24.02; 09.03 - Потвърдени.

Екскурзия Терме Букурещ

2 Дни / 1 Нощувка

Дестинация: Румъния

Курорт: Курорт

Транспорт: Автобус

Дати: 24-25 Февруари; 2-3 Март; 9-10 Март;

Цена от: 150лв

СПА Уикенд в Букурещ
 
Прграма:
 
Ден 1
Отпътуване от София (пл. Руски паметник кръговото) в 5.45ч,   от Русе (Бензиностанция Лукойл) в 10:30ч по маршрут София - Русе - Букурещ. Преминаване на Дунав мост и границата с Румъния. Пристигане около обяд Панорамна разходка в столицата на Румъния - град на контрастите, един от най-големите в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж.

 Панорамна обиколка на града: Триумфалната арка, Атене, Народният театър, Патриархалната катедрала, Университетът, площадът на Революцията, площадът на Победата, Дворецът на Чаушеску (само отвън) - в момента Държавен парламент и втората по големина сграда в света.

По желание (срещу доплащане) - посещение на Музея на селото.
По желание (срещу доплащане) - вечеря в ресторант с музика.

Нощувка.

Ден 2
Закуска.

Посещение на SPA Терме Букурещ - Тропическия рай на Балканите (входните такси не са включени в цената). Около 15:00ч отпътуване за България. Около 22:00ч пристигане в София.

Цената включва: 
• Транспорт от София с лицензиран автобус;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Букурещ;
• Панорамна обиколка на Букурещ;
• Посещение на SPA център Терме Букурещ (без включена входна такса);
 
Цента не включва:
 
Входни такси за Терме Букурещ:
• зона Galaxy (за престой 04:30ч) - 93 леи за възрастен, 83 леи за студент или пенсионер;
• зона The Palm (за престой 04:30ч) - 120 леи за възрастен, 110 леи за студент или пенсионер (включва и вход и за зона Galaxy);
• зона Elysium (за престой 04:30ч) - 155 леи за възрастен (включва и вход и за зоните The Palm и Galaxy). Деца под 16 години не се допускат в тази зона;
• Наем на кърпа - 23 леи;
• Наем на халат - 30 леи;
• Румънска вечер - okоло 29 евро
- Медицинска застраховка - 5 лв
- Горивна такса - 10 лв
 
 
 

- хималайска (дишайте дълбоко сред планина от сол и изхвърлете всички токсини);
- ориенталска;
- екзотична амазонска;
- прованс (изградена от типичното дърво Zambru Pinus и съчетава аромат на билки и дърво);
- алхамбра (попадате в ориенталската атмосфера на средновековна Гранада с уникални аромати);
- баварска (докоснете природата в най-горещата сауна);
- Холивуд (с огромен екран, на който прожектират филми).

Зона Галакси е мястото за забавления и водни приключения за цялото семейство, с площ над 4000 м2, 16 водни пързалки, огромен басейн с уникална система за 4 вида вълни, топъл открит басейн с пясъчни плажове, зона за релакс с впечатляващи палмови дървета, релакс кресла за инфрачервена терапия, хидромасажни легла, 3 тематични парни сауни. В тази зона ще намерите най-впечатляващите водни пързалки на закрито в цяла Централна и Източна Европа. Общата им дължина е повече от 1.5 км, височини над 12 метра, предлагат изключителни преживявания за всички възрасти. "Състезателната писта" позволява до трима участници да премерят скоростта и бързината си, има и "Луда река", чиито внушително течение е 2500 м3/час.

Зона Палмата е най-обширната и просторна зона, висока повече от 50м, с огромни палми, много зони за релакс, най-големият басейн с площ 560 м2, 2 джакузита, lounge кресла в басейна, арома - басейни, барове. Екипа на Терме предлагат много занимания като водна гимнастика, фитнес във вода, аеробика в минералните басейни. Зоната разполага с 3 басейна за арома терапия - със сол от Мъртво море, калций и магнезий, за детокс и разкрасяващи терапии.

Зона Елисиум (зона Рай) е VIP зоната, в която може да се разтопите от удоволствие. Предлага 6 сауни, тропически и контрастни душове, много зони за релакс с инфрачервени и
хидромасажни легла, басейн със селен и цинк (извори на младостта и оазис за сетивата), панорамен басейн, зони с масажни студия, вип бар и а-ла карт ресторант. Ще се впечатлите
от последните технологии. Изживейте едно невероятно SPA приключение!
 
Етикети:
Спа Уикенд в Букурещ - - Потвърдена !,Спа Уикенд в Букурещ - - Потвърдена !Спа Уикенд в Букурещ - 1 - Потвърдена !Терме Букурещ Потвърдена!